Zhodnocení uplynulé sezóny u primátora města

Z návštěvy jezdce Michala Matějovského u primítora města Hradec Králové
- 21.12.2011, Hradec Králové -

Ve středu 21. prosince se v kanceláři primátora města Hradec Králové, MUDr. Zdeňka Finka sešli jezdec Michal Matějovský a Stanislav Matějovský v roli týmového manažera, aby společně zhodnotili uplynulou motoristickou sezónu 2011. Michal Matějovský informoval primátora města o hlavních výsledcích sezóny. Primátor MUDr. Fink ocenil zisk titulu prvního vicemistra v Mezinárodním mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích v nejsilnější kubatuře nad 3500 ccm, živě se zajímal o organizaci závodů a novinky v této oblasti pro příští rok. Nakonec popřál jezdci i týmu hodně úspěchů do nadcházející sezóny.

Michal Matějovský v závěru předal primátorovi města pamětní obraz zachycující nejvýznamnější úspěchy letošní sezóny a kalendář na rok 2012 s tématikou motosportu.

Z návštěvy jezdce Michala Matějovského u primítora města Hradec Králové Z návštěvy jezdce Michala Matějovského u primítora města Hradec Králové Z návštěvy jezdce Michala Matějovského u primítora města Hradec Králové Z návštěvy jezdce Michala Matějovského u primítora města Hradec Králové

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto