Automobiloví závodníci nechyběli na brněnském autosalonu

Michal Matějovský a Adam Lacko během autogramiády na AUTOSALONU BRNO 2013
- 7. 04. 2013, Brno -

Jak jsme už avizovali v předchozím článku, v neděli 7. 4. představil Michal Matějovský na brněnském autosalonu, na stánku Automotodromu Brno, svůj vůz BMW 320 SI, se kterým v letošní sezóně startuje v barvách týmu KŘENEK MOTORSPORT v evropském seriálu závodů automobilů na okruzích FIA ETCC 2013. Současně s ním se v Brně objevil i další známý závodní jezdec, druhý vicemistr Evropy v závodech tahačů a držitel trofeje Zlatý volant za rok 2012 Adam Lacko. Podívat se v neděli přijel také streetfighter a kaskadér Pepa Sršeň. Velkému zájmu se pak těšila autogramiáda jezdců, kterou pořadatelé pro návštěvníky uspořádali v prostorách stánku Automotodrom Brno.

Už v pátek se ale na tomtéž stánku objevili další současní závodní jezdci - několikanásobný mistr Evropy v závodech tahačů David Vršecký nebo okruhoví jezdci a držitelé titulu mistr ČR a FIA Zóny střední Evropy Milan Valášek a Zbyněk Buchta, kteří v Brně představili svůj letošní vůz GINETTA G50 GT4. V sobotu 6.4. měl zde zase autogramiádu letošní vedoucí jezdec seriálu závodů FIA ETCC Petr Fulín a jeho vůz BMW 320 SI byl navíc vystaven již ve čtvrtek a v pátek v prostorách stánku společnosti Křenek Motorsport, na přidružené výstavě Motorsport Expo.

Zatímco veletrh AUTOSALON BRNO 2013 potrvá do pondělí, závodní jezdci se již budou připravovat na další závody. Michal Matějovský odjede v pondělí testovat s týmem Buggyra na mostecký autodrom a po té jej už čeká intenzivní příprava na další podnik FIA European Touring Car Cup, který se uskuteční ve dnech 27. - 28. 4. na slovenském okruhu Slovakiaring nedaleko Bratislavy.

Vůz BMW 320 SI Petra Fulína vystavený na stánku Křenek Motorsport na výstavě MOTOR EXPO Adam Lacko a Michal Matějovský zasvětili přítomné do tajů závodní techniky David Vršecký si se zájmem vyzkoušel posez v Michalově BMW Okruhoví jezdci Milan Valášek a Zbyněk Buchta se svým novým vozem GINETTA G50 GT4

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto