Michal Matějovský má před sebou náročný týden

Michal Matějovský během závodů FIA ETCC 2013 v Monze
- 21. 04. 2013, Hradec Králové -

Příští víkend se na Slovakiaringu koná druhý podnik letošního seriálu závodů FIA ETCC. Také o tomto nadcházejícím víkendu se - podobně jako před měsícem v italské Monze - budou konat tyto závody spolu se závody Mistrovství světa cestovních automobilů na okruzích - FIA WTCC. Na startu evropského šampionátu nebudou ani tentokrát chybět jezdci týmu Křenek Motorsport - Michal Matějovský a Petr Fulín. Tým už o tomto víkendu odcestuje na Slovakiaring, kde jezdce čeká v pondělí a úterý testování. Michal Matějovský se ale ještě v úterý večer přesouvá na mostecký okruh, kde spolu s Davidem Vršeckým budou testovat až do čtvrtka truckové speciály Buggyra.

Po závodním víkendu pak Michal ještě zůstává na Slovakiaringu a v pondělí 29. 4. jej tam čekají první testy s vozem Praga. "Minulých několik dní jsem doma proležel s angínou, ale dnes se už cítím lépe. Čeká mne velice náročný týden. Už se ale moc těším jak na Slovakiaring, tak do Mostu." řekl před odjezdem na testování Michal Matějovský.

Vůz BMW 320 SI Michala Matějovského na okruhu v italské Monze, FIA ETCC 2013 Pit Lane, Monza, FIA ETCC 2013 Vozy Petra Fulína a Michala Matějovského, Křenek Motorsport Team, Monza, FIA ETCC 2013 Michal Matějovský s tahačem Buggyra na okruhu v Mostě

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto