Michal Matějovský na dalším testování s Buggyrou

Michal Matějovský se zúčastnil testování týmu Buggra v Mostě
- 01. 07. 2013, Most -

Testovací jezdec týmu Buggyra Michal Matějovský spolu se závodním jezdcem Davidem Vršeckým testovali v pondělí 1. 7. 2013 závodní speciály Buggyra na mosteckém okruhu. David Vršecký, který je v letošním roce prozatím nejúspěšnějším českým jezdcem seriálu mistrovství Evropy tahačů a momentálně je se ziskem 91 bodů na čtvrtém místě v celkovém pořadí, komentoval zaměření pondělních testů: "Soustředili jsme se na kontrolu obou vozů a na jejich nastavení před dalším závodem, který se jede na rakouském okruhu Red Bull Ring o nadcházejícím víkendu. Zkoušeli jsme i novinky, které jsme nestihli kvůli dlouhé zimě prověřit před začátkem sezóny. Všechno dopadlo podle očekávání, takže pokud se nestane něco hodně neočekávaného, pojedeme v Rakousku klasické nastavení i konfiguraci motoru." A Michal Matějovský, k průběhu testů dodává: "Za celý den jsem najezdil hodně kol. Auto fungovalo bez problémů a už těším se na další testování. Přeji samozřejmě Davidovi i celému týmu hodně štěstí v příštím závodě."

V rámci pondělních jízd na mosteckém okruhu Michal dále testoval, ve spolupráci s novináři časopisu Svět motorů, sportovní vůz Chevrolet Camaro ZL1, který disponuje výkonem kolem 600PS a tým ho bude používat také na klientské akce. "Auto má zatím najeto málo kilometrů, tak jsem tomu musel přizpůsobit styl jízdy, který byl i tak velmi dynamický. Těším se, až budu vozit partnery našeho týmu na některé z připravovaných akcí. Auto je vynikající a určitě to pro ně bude velmi příjemný zážitek." řekl po úvodních jízdách s vozem Chevrolet Camaro Michal Matějovský, který se nyní připravuje také na příští týden, kdy se přesouvá na Sicílii na okruh v Perguse, kde se jede další, v pořadí už čtvrtý, podnik mistrovství Evropy cestovních vozů FIA ETCC.

Z testování s týmem Buggyra na mosteckém okruhu Z testování s týmem Buggyra na mosteckém okruhu Z testování s týmem Buggyra na mosteckém okruhu Michal Matějovský spolu testoval vůz Chevrolet Camaro ZL1 spolu s novináři z časopisu Svět motorů

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto