Chevrolet Camaro v čele peletonu 48. Velké ceny města Hradec Králové

Chevrolet Camaro společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT během 48. Velké ceny města Hradec Králové
- 17. 08. 2013, Hradec Králové -

Již druhým rokem se, za podpory Královéhradeckého kraje a města Hradec Králové, vrací velká cyklistika na území východních Čech. Tradiční srpnový termín, který byl několik desítek let zasvěcen městskému kritériu, pokračoval i letos mezinárodním závodem 2. kategorie UCI, zařazeným do seriálu světového poháru UCI Europe Tour. Diváci tak měli možnost vidět přední týmy jak z České republiky, ale také z Chorvatska, Slovinska, Ruska, Ukrajiny, Německa a Belgie.

Zahájení 48. Velké ceny města Hradec Králové se uskutečnilo v pátek 16. srpna 2013, pod záštitou primátora MUDr. Zdeňka Finka. Početné pole jezdců vodil několik prvních kol sportovní vůz Chevrolet Camaro ZL1 společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. Hradec Králové, jehož posádku tvořil europoslanec Ing. Oldřich Vlasák a za volantem byl předseda Královéhradeckého svazu cyklistiky Pavel Černý. Prohlédněte si video.

V sobotu 17. srpna 2013 závody pokračovaly Grand Prix Královehradeckého kraje, nad kterou záštitu převzal hejtman Královéhradeckého kraje Bc. Lubomír Franc. Trať hlavního závodu byla vedena z Opočna do Orlických hor, a zase zpět přes Rychnov nad Kněžnou do cílového města, kterým bylo rovněž Opočno.

Chevrolet Camaro ZL1 před zahájením pátečního závodu Pohled na hlavní podium, kde probíhalo deokorování nejmenších cyklistů Z pátečních cyklistických závodů Předseda Královéhradeckého krajského svazu cyklistiky Pavel Černý a europoslanec Ing. Oldřích Vlasák u sportovního vozu Chevrolet Camaro ZL 1

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto