V Essenu byla zahájena výstava ESSEN MOTOR SHOW 2013

Součástí expozice stánku FIA ETCC na výstavě ESSEN MOTOR SHOW je i vítězné BMW 320si Petra Fulína a roll up Michala Matějovského z týmu Křenek Motorsport
- 3. 12. 2013, Essen, Německo -

V německém Essenu byla o uplynulém víkendu zahájena výstava ESSEN MOTOR SHOW 2013, na které mohou návštěvníci v době od 30. 11. do 8. 12. 2013 jako obvykle najít prakticky vše co potřebují pro svá vozidla, včetně dílů pro tuning aut a veškerého potřebného příslušenství.

Fanoušci motorsportu se zde setkají se svými idoly v "pit lane", která byla tentokrát umístěna do haly č. 6. Samozřejmostí této expozice je nabídka všeho, co závodní jezdci i týmy potřebují, včetně závodních helem, kombinéz a spousty dalšího potřebného vybavení pro motorsport od špičkových světových firem. V této hale je mimo jiné také stánek pohárové série ESET V4 Cup a stánek evropského šampionátu cestovních vozů FIA ETCC, jehož součástí je i letošní vítězný vůz BMW 320si Petra Fulína. Michal Matějovský se na výstavě letos kvůli studijním povinnostem neobjeví. Vítězné duo Fulín-Matějovský z týmu Křenek Motorsport, který pro Českou republiku vybojoval prvenství v soutěži národů ve FIA ETCC 2013 před Slovenskem a Ruskem, tak bude tentokrát v Německu prezentovat čerstvý mistr Evropy Petr Fulín.

TV program

Partneři

Příští závody

Media foto