Přijetí u primátora města Hradec Králové

- 2. 1. 2016, Hradec Králové -
Z přijetí Michala Matějovského u primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka

Na sklonku uplynulého roku, v úterý 29. prosince 2015, byl královéhradecký automobilový závodník Michal Matějovský hostem primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka. V krátkém neformálním rozhovoru informoval Michal Matějovský hradeckého primátora o průběhu poslední sezóny mistrovství cestovních vozů FIA ETCC 2015, ve kterém získal titul evropského šampiona a poté předal primátoru Finkovi, malé upomínkové předměty, včetně nového kalendáře pro letošní rok.

"Jsem rád, že se mi spolu s týmem Křenek Motorsport, podařilo dosáhnout v letošní sezóně významného úspěchu na poli evropského motorsportu a s panem primátorem jsme si o tom povídali. Letošním úspěchem jsme zakončili tříletý projekt, vydáme se jiným směrem a věřím, že se nám povede dobře reprezentovat i v dalším období..., " konstatoval při návštěvě hradeckého primátora Michal Matějovský. Pan primátor poblahopřál Michalovi k zisku titulu a nakonec mu popřál do dalších závodů hodně štěstí a úspěchů.

Z přijetí Michala Matějovského u primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka Z přijetí Michala Matějovského u primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka Z přijetí Michala Matějovského u primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka Z přijetí Michala Matějovského u primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka

Příští závody