Výstava RYCHLÁ KOLA v Senátu Parlamentu České republiky

- 26. 1. 2016, Praha -
Výstavu fotografií RYCHLÁ KOLA  v prostorách Senátu Parlamenu ČR zahájil senátor Prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc.

V prostorách Senátu Parlamentu České republiky byla v úterý 26. 1. 2016 slavnostně zahájena výstav děl fotografů dokumentujících motorsport a dění kolem automobilových závodů a soutěží. Výstava měla své širší expozice již v prostorách výstavní síně v budově CzechTourism v Praze na Vinohradech, ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové nebo na stejnojmenné výstavě RYCHLÁ KOLA v listopadu loňského roku v Lysé nad Labem.

Záštitu nad konáním výstavy převzal senátor Prof. MUDr. Jaroslav Malý, CSc., který také vernisáž zahájil. Během představení jednotlivých foto-obrazů promluvili také známý motoristický novinář PhDr. Petr Dufek i fotograf Jiří Křenek, který dokumentuje závody Formule 1 a který také na vernisáži popsal atmosféru během focení vystaveného vítězného snímku "Vettlova hvězda září" z letošní fotografické soutěže ZLATÉ OKO. Po skončení vernisáže měli přítomní hosté možnost prohlédnout si některé prostory senátu a také krátce diskutovat o jednotlivých vystavených fotografiích autorů Jiřího Křenka, Petra Luska, Petra Frýby, Richarda Kienbergera, Karla Hrnčíře a Martina Kozáka.

Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR Z vernisáže fotografické výstavy RYCHLÁ KOLA v senátu Parlamenu ČR

Příští závody