Michal Matějovský na stupních vítězů v soutěži Nejlepší sportovec Královéhradeckého kraje za rok 2015

- 31. 3. 2016, Hradec Králové -
Michal Matějovský získal plaketu za 2. místo v soutěži Nejlepší sportovec Královéhradeckého kraje za rok 2015

Slavnostní vyhlášení populární ankety "Nejúspěšnější sportovec Královéhradeckého kraje" za rok 2015 se uskutečnilo ve čtvrtek 31. 3. 2016 v Kongresovém centru Aldis. Akci uspořádal opět KHKO ČUS ve spolupráci s Královéhradeckým krajem, agenturou Sport Action a Deníkem, pod záštitou hejtmana Lubomíra France a primátora města Hradec Králové Zdeňka Finka. Michal Matějovský tentokrát obsadil vynikající 2. místo, za zisk titulu evropského šampiona v závodech evropského mistrovství cestovních vozů FIA ETCC 2015.

Cenu za Matějovského však přebíral člen týmu Jaroslav Lněnička, protože Michal se ve stejné době účastnil slavnostní večeře, konané v rámci setkání prezidenta republiky Miloše Zemana s osobnostmi Královéhradeckého kraje. "Dovolte mi, abych Vás pozdravil jménem Michala Matějovského, poděkoval za ocenění, které se mu dnes večer dostalo a zároveň jej omluvil z dnešní akce, protože přijal pozvání pana prezidenta a právě v těchto chvílích je spolu s dalšími osobnostmi Královéhradeckého kraje na společné večeři," řekl Jaroslav Lněnička po převzetí ocenění z rukou náměstkyně ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové a poslance Parlamentu ČR Leoše Hegera.

Vydařeným galavečerem provázel moderátor Radek Šilhan. V doprovodném programu vystoupily Trio Nobles, artistické duo Victor & Szymon, zpěvačka Andrea Mea a další.

Galavečerem provázel moderátor Radek Šilhan Pohled do sálu Kongresového centra Aldis v Hradci Králové během galavečera Nejlepší sportovec roku 2015 Jaroslav Lněnička po převzetí ocenění Michala Matějovského z rukou náměstkyně ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové a poslance Parlamentu ČR Leoše Hegera Jaroslav Lněnička během rozhovoru s moderátorem Radkem Šilhanem po převzetí ocenění Michala Matějovského z rukou náměstkyně ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové a poslance Parlamentu ČR Leoše Hegera Program slavnostního galavečera zpestřilo i artistické vystoupení Z vystoupení dua Victor a Szymon Z vystoupení zpěvačky Andrei Mea Smyčcové Trio Nobles

Příští závody