Pátek byl prvním dnem Rally Show a Helicopter Show v Hradci Králové

- 13. 5. 2016, Hradec Králové -
Michal Matějovský provedl řadu předváděcích jízd s vozem Chevrolet Camaro ZL1 už během zahajovacího dne Rally Show na letišti v Hradci Králové

Páteční program hradecké Rally Show byl věnovaný hlavně vystavovatelům a odborné veřejnosti. Tento tzv. tréninkový den, ale také využívali i někteří návštěvníci pro první jízdy a zážitkové atrakce, u kterých se během hlavního programu obvykle tvoří fronty. Zájem byl o taxi jízdy se sportovními vozy i o další adrenalinové zážitky. Michal Matějovský se tentokrát objevil na hradeckém okruhu Czech Ring s vozem Chevrolet Camaro ZL 1 a provedl řadu předváděcích jízd se zájemci z řad návštěvníků a partnerů týmu. Během sobotního odpoledne by se stejným vozem měl opět utkat v rychlostním souboji s některým z vrtulníků sousední Helicopter Show.

Zajímavou atrakci, v podobě adrenalinových jízd na speciálně upravených buginách i pro dětské řidiče, také nabízí na Rally Show v zázemí společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT pražská akciová společnost ČEPS a.s.."Jsme přesvědčeni, že o tyto buginy bude velký zájem. Ten se projevil už dnes, kdy jsme zkušebně testovali zdejší dráhu. Zájem dětí a mládeže o motorsport podporujeme, nedávno jsme např. podíleli na soutěži Junior Star v Mostě, která se věnuje mladým motoristickým nadějím a tato akce v Hradci Králové je dalším pokračováním těchto aktivit." řekl během prvního dne Rally Show v Hradci Králové zástupce společnosti ČEPS a.s. Zdeněk Kužel.

To vše, co měli návštěvníci možnost okusit už během prvního dne, naplno propukne během hlavního programového dne, tedy v sobotu 14. 5. od 9 do 18 hodin, na který širokou veřejnost srdečně zveme.

Michal Matějovský s vozem Chevrolet Camaro ZL1 během pátečních předváděcích jízd Michal Matějovský s vozem Chevrolet Camaro ZL1 během pátečních předváděcích jízd O buginy, které pro hradeckou Rally Show zajistila společnost ČEPS byl veký zájem už během pátečního programu O buginy, které pro hradeckou Rally Show zajistila společnost ČEPS byl veký zájem už během pátečního programu

Příští závody