Jezdce Buggyry trápí nachlazení. Lacko i tak vybojoval první řadu!

- 1. 7. 2016, Nürburgring -
Jiří Forman během pátečních jízd na německém okruhu Nürburgring

Při čtvrtém podniku FIA ETRC se v Německu sešla mimořádně silná konkurence v počtu jedenadvaceti startujících. Na účastníky již v pátek čekaly volné jízdy a měřený trénink rozhodující o postavení na startu první závodní jízdy, která je na programu v sobotu d 10:30 hod.

Adam Lacko bez problémů postoupil do Super pole, ve kterém vybojoval první řadu, a to i přes nachlazení, které si přivezl z Číny. „Víkend se nese v duchu, jaký jsem předpokládal. S Jochenem to bude boj na ostří nože a druhé kolo vyšlo lépe jemu. Zítra mu to ale určitě nedaruji, i když je tu doma,“ řekl s úsměvem na tváři Adam.

V silné konkurenci se mezi top ten neprobojoval nováček Jirka Forman, pro kterého je i německý Nürburgring zcela novým okruhem. „Pro mne je zdejší trať opět nová a dnes nebylo příliš mnoho prostoru na zvykání si. Navíc mne, tak jako Adama, trápí nachlazení. Konkurence je zde silná a určitě nejsem zklamaný. Kolo co kole jsem se zlepšoval, a tak se na zítřejší boje o body těším,“ uvedl Jirka.

Přímý přenos závodního víkendu můžete sledovat ZDE: (www.dailymotion.com/video/x4j8xtl_fia-european-truck-racing-championship-round-4-nurburgring_sport)

Jiří Forman během pátečního programu závodů FIA ETRC na německém okruhu Nürburgring Jiří Forman během pátečního programu závodů FIA ETRC na německém okruhu Nürburgring Jiří Forman během pátečního programu závodů FIA ETRC na německém okruhu Nürburgring Jiří Forman během pátečního programu závodů FIA ETRC na německém okruhu Nürburgring Jezdci závodů FIA ETRC 2016 na německém okruhu Nürburgring Jiří Forman během pátečního programu závodů FIA ETRC na německém okruhu Nürburgring Jiří Forman během pátečního programu závodů FIA ETRC na německém okruhu Nürburgring Jiří Forman během pátečního programu závodů FIA ETRC na německém okruhu Nürburgring

Příští závody