S Michalem Matějovským o nové sezóně

- 2. 3. 2015, Hradec Králové -
Michal Matějovský s redaktorkou TV Nova Sport Ditou Kocmanovou během natáčení rozhovoru pro pořad Rychlá kola

Se štábem televize Nova Sport natáčel v minulých dnech Michal Matějovský rozhovor pro pořad Rychlá kola. Tématem byly plány na blížící se novou sezónu. Vše se již připravuje na první závody, kterými bude první podnik FIA European Touring Car Cup 2015 ve dnech 1. - 3. 5. 2015 na maďarském okruhu Hungaroring. Matějovský pojede opět s vozem BMW 320SI připravovaným stájí Křenek Motorsport.

"V rozhovoru jsme vzpomněli mých začátků s motokárou i let strávených v pohárových závodech v České republice i ve Španělsku, v SUNRED týmu. Hlavně jsme však hovořili o nadcházející sezóně. Na tu se už velmi těším, pomalu končím se zimní přípravou a finišujeme také s dokončením vozu, týmového oblečení a všech potřebných věcí a formalit pro zahájení nové sezóny…" uvedl po natáčení Michal Matějovský. Diváci TV Nova Sport mohou sledovat rozhovor s Michalem Matějovským premiérově v pátek večer (6. 3. v 17.50) na stanici TV Nova Sport, opakování pak na téže stanici v neděli 8. 3. ve 12 hodin.

A jaký program čeká loňského vicemistra Evropy Michala Matějovského v nejbližších dnech? Nejprve to bude testování nově upraveného vozu BMW 320 SI, který se letos objeví na evropských okruzích v českých národních barvách: "Na testování zajíždíme na Mostecký okruh v závěru března a potom už bude následovat oficiální představení vozu i plánů na letošní sezónu. To se uskuteční dne 1. dubna 2015 v Praze," upřesnil Michal Matějovský.

Michal Matějovský s redaktorkou TV Nova Sport Ditou Kocmanovou během natáčení rozhovoru pro pořad Rychlá kola Michal Matějovský s redaktorkou TV Nova Sport Ditou Kocmanovou během natáčení rozhovoru pro pořad Rychlá kola Michal Matějovský s redaktorkou TV Nova Sport Ditou Kocmanovou během natáčení rozhovoru pro pořad Rychlá kola Stanislav Matějovský s redaktorkou TV Nova Sport Ditou Kocmanovou během natáčení rozhovoru pro pořad Rychlá kola

Příští závody