Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu

- 17. 4. 2015, Hungaroring, Maďarsko -
Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu

Michal Matějovský, spolu s týmem Křenek Motorsport vyrazil v pátek 17. 4. 2015 k závěrečnému předsezónnímu testu na maďarský Hungaroring, kde se již za dva týdny uskuteční úvodní podnik letošního ročníku FIA ETCC a vzhledem k tomu, že Evropský pohár cestovních vozů zavítá do Maďarska úplně poprvé, mohou mít data získaná během pátečních testů cenu zlata.

"V průběhu testu jsme pracovali s telemetrií a následně i nastavením auta. Nemáme žádná data, se kterými bychom porovnali dnešní časy. I tak ale mohu říci, že jsem spokojen, zvláště s tou závěrečnou pátou jízdou, kdy jsme nasadili nové gumy a na kterých se mi podařilo zajet nejrychlejších čas," těmito slovy hodnotil průběh maďarského testu Michal Matějovský.

Celý den pak zhodnotil také šéf týmu, pan Josef Křenek: "Počasí nám dnes přálo. Na trati se v průběhu dne vystřídalo celkem dost jezdců a mne těší, že naši piloti patřili k těm nejrychlejším. Pro obě auta to tady bylo první svezení a tak je jisté, že je stále ještě co zlepšovat, nicméně lze říci, že s dosaženými časy jsme spokojeni a to i v případě závodní simulace."

Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu Matějovský zakončil letošní přípravu na Hungaroringu

Příští závody