Matějovský představil letošní BMW 320si na výstavě Legendy 2015 v Praze

- 13. 6. 2015, Praha -
Michal Matějovský představil letošní BMW 320si na výstavě Legendy 2015 v Praze

Speciály ze závodů Formule 1 či německého okruhového šampionátu DTM, slavné závodní škodovky, ale také již vskutku historické automobily, mohli v druhém červnovém víkendu shlédnout, v areálu Psychiatrické léčebny Bohnice, návštěvníci motoristické show Legendy 2015. Mezi vystavovateli byl i tým Křenek motorsport a Michal Matějovský zde návštěvníkům představil svůj letošní vůz BMW 320si, se kterým aktuálně vede ve své třídě letošní seriál závodů FIA ETCC.

"Motoristická show Legendy v Praze se stává velmi zajímavou pro spousty fanoušků motorsportu. O tom svědčí rostoucí počet vystavených vozidel, bohatá programová nabídka dvoudenní show i mimořádně vysoká návštěvnost. Jsem rád, že tu můžeme být jako hosté na stánku Autoklubu ČR a představit zájemcům naši zvodní techniku," řekl během výstavy Legendy 2015 Michal Matějovský, který se později se podělil s návštěvníky o novinky z letošní sezóny závodů FIA ETCC také v rozhovoru s moderátorem celé akce Legendy 2015 Petrem Horákem.

Pohled na centrální část výstavy před hlavní tribunou Vystavený vůz BMW 320si Michala Matějovského poblíž stánku Autoklubu ČR Michal Matějovský a Martin Kolomý na stánku týmu Buggyra Vystavené vozy týmu Buggyra Pohled na část výstavní plochy stánku Autoklubu ČR Michal Matějovský a Adam Kout na stánku Autoklubu ČR Michal Matějovský při rozhovoru s moderátorem show Legendy 2015 Petrem Horákem Během rozhovoru s Petrem Horákem na hlavní stage show Legendy 2015


Video z akce:



Příští závody