Matějovský nejrychlejší v pátečních tréninkových jízdách

- 19. 6. 2015, Slovakia Ring -
Matějovský s vozem BMW 320si

Slovenský okruh Slovakia Ring se o tomto víkendu stává středem světového a evropského závodního dění. Koná se zde mistrovství světa cestovních vozů, šampionát FIA WTCC, ale také evropský šampionát FIA ETCC a to už po čtvrté v řadě. Michal Matějovský, který zde bude obhajovat svá předchozí výborná umístění, přijel na Slovensko už včera a dnes spolu s týmem zahájil program závodního víkendu úvodními tréninkovými jízdami.

V prvním pátečním testu zajel Michal nejlepší čas ve své třídě: "Jelo se mi perfektně, a proto jsme se rozhodli vůz šetřit a do druhé tréninkové jízdy už dnes nenastoupit. Zítra ráno pojedeme volný trénink a důležitá pro celý víkend bude pak odpolední kvalifikace, která bude odstartována krátce po 16 hodině," přiblížil program pro první dva dny závodního víkendu krátce po skončení pátečních tréninkových jízd Michal Matějovský.

Dění v šampionátech FIA WTCC a FIA ETCC bude tedy pokračovat v sobotu 20. 6. ráno volnými tréninky. Kvalifikace do nedělních závodů FIA ETCC pak bude odstartována v 16.10. Livetiming je na wtcc.motorstools.com. Více také na www.ceskeokruhy.cz odkud jsou informace o průběhu letošních závodů FIA ETCC na Slovakia Ringu přebírány.

Příští závody