Michal Matějovský a Václav Svoboda hosty motosrazu na letišti v Broumově

- 18. 7. 2015, Broumov -
Michal Matějovský a Václav Svoboda byli hosty motosrazu na letišti v Broumově

O uplynulém víkendu, ve dnech 17. - 19. 7. 2015, se konal na letišti v Broumově další ročník oblíbeného setkání motorkářů - pod názvem Motosraz Broumov 2015. Ten kdo na broumovské letiště o víkendu zavítal se rozhodně nenudil. Už v pátek mohli diváci kromě nádherných strojů shlédnout večerní koncert revivalových kapel. V sobotu a v neděli pak program pokračoval vystoupení řady zajímavých hostů.

Na programu byla i spanilá jízda účastníků motosrazu na trase mezi Broumovem a Meziměstím. Po této jízdě pak přišli v sobotu na řadu hosté, mezi kterými se objevil také Michal Matějovský. Ten návštěvníky seznámil s aktuálními výsledky letošní sezóny v evropském šampionátu závodů cestovních vozů na okruzích /FIA ETCC 2015/, kde je v polovině soutěže na prvním místě ve své třídě. Současně návštěvníkům představil i týmový prezentační vůz - Chevrolet Camaro ZL 1. Spolu s ním před diváky vystoupil šéf Svoboda Tatra Teamu, Václav Svoboda. Ten zase prezentoval dakarský speciál Tatra T815 4x4, se kterým letos úspěšně reprezentoval v marocké Tuareg Rally, kde získal mezi kamiony 2. místo. Nakonec předali oba jezdci zájemcům podepsané prezentační předměty a někteří z návštěvníků pak měli možnost se jako spolujezdci ve speciálech také svést.

Z motosrazu na letišti v Broumově Z motosrazu na letišti v Broumově Z motosrazu na letišti v Broumově Z motosrazu na letišti v Broumově Z motosrazu na letišti v Broumově Z motosrazu na letišti v Broumově Z motosrazu na letišti v Broumově Z motosrazu na letišti v Broumově

Příští závody