Vítězové soutěže na závodním simulátoru pojedou na závody mistrovství Evropy

- 19. 8. 2015, Hradec Králové -
Michal Matějovský spolu se zástupci firmy Aqua Pro Racing a vítězi soutěže

Ve středu 19. 8. 2015 se v prostorách společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT v Hradci Králové uskutečnilo slavnostní vyhlášení výsledků soutěže předání cen vítězům soutěže "Změřte svoje síly s profesionály v BMW Z4 GT3 na okruhu Zolder". Soutěž určenou pro širokou veřejnost vypsala firma Aqua Pro Racing, která provozuje v Hradci Králové profesionální závodní simulátor. Ceny těm nejlepším jezdcům předal spolu se zástupci pořádající firmy Aqua Pro Racing také Michal Matějovský, v současné době vedoucí jezdec kategorie Super 2000 TC2 evropského šampionátu cestovních vozů.

Nejrychlejšími jezdci na počítačové simulaci okruhu Zolder se v rámci pořádané soutěže stali - David Buršík (1. místo) a Ondřej Středa (2. místo). Oba převzali cenné vstupy na závody FIA ETCC 2015 v Brně 6. 9. 2015 (hlavní cena za 1. místo) a na závody mistrovství Evropy v závodech tahačů, Czech Truck Prix v Mostě 30. 8. 2015 (hlavní cena za 2. místo). Dále pak vítězové převzali poukázky na závod iRacing' Blackpain GT series s vozem BMW Z4 GT3 a také řadu upomínkových předmětů, které do soutěže věnovaly společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. Hradec Králové, BUGGYRA International Sport Marketing a firma Aqua Pro Racing. O výhru za dosažené výsledky v soutěži nepřijdou ani účastníci, kteří skončili na 3. - 15. místě, kterým jejich ceny zašlou pořadatelé soutěže poštou.

Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru Ze slavnostního vyhlášení výsleků soutěže na závodním motorsport simulátoru

Příští závody