Matějovský slavil spolu s Buggyrou

- 30. 8. 2015, Brno -
Adam Lacko a David Vršecký stáli v Mostě dvakrát na stupních nejvyšších

V neděli 30. 8. 2015 vyvrcholily na mosteckém autodromu závody Czech Truck Prix 2015, zařazené do seriálu mistrovství Evropy v závodech tahačů - FIA ETRC 2015. Po oba dny doprovázelo jezdce slunečné počasí, které přálo plnému svahu nadšených fanoušků. Ti se přišli podívat na křest nového závodního stroje Tatry Phoenix týmu TATRA BUGGYRA RACING, ale hlavně pak na oba dny závodního víkendu a viděli skutečně nevídané - dvojitý double na stupních vítězů, když v sobotních závodech vyhrál David Vršecký a v těsném závěsu za ním dojel do cíle druhého sobotního závodu Adam Lacko. V neděli si pak oba jezdci pozice na stupních vítězů vyměnili. Testovací jezdec týmu Buggyra Michal Matějovský, který dorazil do Mostu v sobotu večer z Barum Czech Rally Zlín, sledoval vítězné tažení dvojice Lacko-Vršecký během nedělních závodů a byl jedním z prvních gratulantů oběma jezdcům roudnické stáje.

Michal Matějovský byl rovněž hostem v zázemí Autodromu Most, kde měl autogramiádu a i tam pozval početné zástupy diváku na příští týden na závody FIA ETCC do Brna. Vedle toho měl řadu prezentačních a taxi jízd s hosty autodromu s vozem Chevrolet Camaro ZL1 na mosteckém polygonu a spolu s jezdci týmu Buggyra se zúčastnil autogramiád a rozhovorů v týmovém zázemí Buggyra a Autodromu Most.

"Závody trucků mají neopakovatelnou atmosféru a obrovské divácké zázemí. Jsem rád, že jsem se jich opět mohl účastnit a spolu s týmem Buggyra oslavit toto famózní vítězství. Oběma klukům i týmu k němu moc gratuluji!", řekl po skončení závodního víkendu Michal Matějovský, kterého nyní čeká ještě několik povinností spojených se spoluprací s partnery týmu a ve středu 2. 9. 2015 pak setkání s novináři před nadcházejícím 4. podnikem FIA ETCC v Brně.

Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě Ze závodů Czech Truck Prix 2015 v Mostě

Video z akce:



Příští závody