Matějovský hostem TRANSPORT SHOW - TRUCK AND BUS v Brně

- 31. 8. 2015, Brno -
Z výstavy Transport Show - Truck & Bus v Brně

V pondělí 31. srpna 2015 se na velodromu v Brně uskutečnila jedinečná výstava pro silniční dopravce. Svou účast přislíbili výrobci vozů a příslušenství - IVECO, DAF, SCANIA, MERCEDES BENZ, KÖGEL a KRONE, kteří představili novinky svých značek. Mezi dalšími účastníky nechyběli vystavovatelé služeb a zboží pro silniční dopravu nebo financování pro silniční dopravce.

V rámci akce probíhaly semináře zaměřené na silniční kontroly pracovních režimů a vážení vozidel na českých silnicích. Připraven byl také bohatý doprovodný program nejen pro dopravce. A právě v tomto programu vystoupil - na pozvání Sdružení ČESMAD Bohemia, regionální pracoviště Hradec Králové - i Michal Matějovský. Návštěvníkům akce představil týmový prezentační vůz Chevrolet Camaro ZL1 a pozval je na blížící se čtvrtý podnik evropského šampionátu cestovních vozů FIA European Touring Car Cup, který se uskuteční už v závěru tohoto týdne na brněnském automotodromu.

Z výstavy Transport Show - Truck & Bus v Brně Z výstavy Transport Show - Truck & Bus v Brně Z výstavy Transport Show - Truck & Bus v Brně Z výstavy Transport Show - Truck & Bus v Brně

Příští závody