Forman v první desítce i v neděli

- 6. 9. 2015, Brno -
Jiří Forman v závodech European Superkart Series

Jiří Forman má za sebou premiéru v kokpitu kapotovaných motokár kategorie Superkart, když se na Masarykově okruhu zúčastnil podniku seriálu European Superkart Series. Ačkoliv měl doposud s touto disciplínou minimální zkušenosti, rozhodně nezklamal. V obou víkendových závodech se dostal do první desítky a mnohé tak výborným umístěním překvapil.

Po sobotním vynikajícím čtvrtém místě se Formanovi podařilo i v neděli proniknout do nejlepší desítky když projel cílem jako devátý a před tím ve finiši zdolal ještě dva soupeře... "Dnes to nebylo úplně ono. Špatně jsem odjel z první zatáčky, potom jsem vyletěl z tratě. Vrátil jsem se, ale s větší ztrátou. I potom jsem zajížděl o trošku pomalejší časy než o den dříve. Zatím nevím proč, budeme to s týmem analyzovat. Už před závody jsem tvrdil, že to pro mě bude především velká škola. Z tohoto pohledu hodnotím víkend jako pozitivní. Sobotní čtvrté místo je krásné, v neděli se ukázalo, že mně přece jen chybí větší praxe," kriticky hodnotil svůj výkon po nedělním závodě Jiří Forman.

Výsledky nedělního závodu:
1. Adam Kout (CZ, MS Kart/DEA)
2. Peter Elkmann (D, MS Kart/VM, +1,251)
3. Guido Kleinemeyer (D, PVP/DEA, +9,020)
4. Marcel Maasmann (NL, Anderson/VM, +23,103)
5. VesaLehtinen (SF, Anderson/DEA, +25,758)
...
9. Jiří Forman (CZ, MS Kart/DEA, +34,956)

Jiří Forman v závodech European Superkart Series Jiří Forman v závodech European Superkart Series Jiří Forman v závodech European Superkart Series Jiří Forman v závodech European Superkart Series

Příští závody