Matějovský má za sebou úspěšně první volný trénink na okruhu Zolder

- 18. 9. 2015, Zolder -
Michal Matějovský s vozem BMW 320si na okruhu Zolder

Na belgickém okruhu Zolder byl dnes zahájen pátý podnik FIA ETCC 2015. Michalovi Matějovskému se podařilo v úvodním testu zajet ve své třídě nejrychlejší čas: "Trošku si s námi dnes pohrálo počasí. Bylo to jako na houpačce, chvilku sucho, chvilku mokro, přesto se mi ale první test celkem povedl. Využili jsme nastavení ze srpnového testu a mně se podařilo zajet nejrychlejší čas v naší třídě a čtvrtý nejlepší výsledek absolutně."

V sobotu dopoledne pojedou jezdci ještě jeden volný trénink a odpoledne v 15 hodin pak již kvalifikaci, která určí jejich postavení na startu prvního nedělního závodu. "Zítra máme k dispozici ještě jeden trénink a tak jsme dnešní druhý test vypustili. Pokud bych to měl vzít trochu z té lehčí stránky, tak bych si přál, aby nám dnešní výkon vydržel i do závodu. Být čtvrtý absolutně by bylo skvělé. Jinak na zítřek je předpověď trochu přívětivější a tak si to snad všichni užijeme."

Michal Matějovský během pátečních volných tréninkových jízd na okruhu Zolder Michal Matějovský během pátečních volných tréninkových jízd na okruhu Zolder Michal Matějovský během pátečních volných tréninkových jízd na okruhu Zolder Michal Matějovský během pátečních volných tréninkových jízd na okruhu Zolder

Příští závody