Michal Matějovský na výstavě RYCHLÁ KOLA v Lysé nad Labem

- 15. 11. 2015, Lysá nad Labem -
Návštěvníci vystavy RYCHLA KOLA měli možnost zblízka se seznámit letošním vozem BMW 320si Michala Matějovského

Naplno se na výstavišti v Lysé nad Labem rozeběhla o uplynulém víkendu populární motoristická výstava KOLA a RYCHLÁ KOLA - tedy klasická výstava nově prodávaných vozů, rozšířená o výstavu závodních speciálů. Michal Matějovský představil v neděli 15. 11. osobně návštěvníkům vůz BMW 320si, se kterým zvítězil v letošním roce, v barvách týmu Křenek Motorsport, v evropském poháru cestovních vozů. Výstava zaujala také Český rozhlas - Dvojku, která z ní odvysílala v sobotním odpoledni hodinový přímý přenos v rámci pořadu Výlety s Dvojkou, moderovaný Václavem Žmolíkem. Přes poměrně nepříznivé počasí zaznamenali pořadatelé návštěvnický rekord na motoristických výstavách v Lysé nad Labem.

V sobotu i v neděli se na výstavě RYCHLÁ KOLA rozběhl také seriál besed a autogramiád s našimi předními motoristickými sportovci. Michal Matějovský, evropský šampion v okruhových závodech FIA ETCC 2015 spolu se svým týmovým kolegou Petrem Fulínem, měli v neděli moderovanou besedu s návštěvníky, později doplněnou o autogramiádu. Dále se v Lysé nad Labem představili mistr Evropy v kategorii superkartů Adam Kout, špičkový německý plochodrážník Martin Smolinski nebo Josef Kalina, který bude startovat v barvách týmu Buggyra v nadcházející rally DAKAR 2016, a který v Lysé představil svoji novou knihu "Dlouhá křivolaká cesta".

Michal Matějovský na výstavě RYCHLÁ KOLA v Lysé nad Labem Michal Matějovský na výstavě RYCHLÁ KOLA v Lysé nad Labem Michal Matějovský na výstavě RYCHLÁ KOLA v Lysé nad Labem Z výstavy RYCHLÁ KOLA v Lysé nad Labem

Příští závody