Matějovský doplnil kolekci letošních trofejí o Zlatý volant

- 10. 12. 2015, Praha -
Michal Matějovský získal v anketě motoristických novinářů v roce 2015 prestižní cenu Zlatý volant v kategorii Závody automobilů na okruzích

Královéhradecký automobilový závodník Michal Matějovský se již potřetí dostal mezi trojici nejlepších českých okruhových jezdců v anketě Zlatý volant. V letošním vyhodnocení této prestižní novinářské ankety, které bylo slavnostně vyhlášeno 10. prosince 2015 v pražském TOP Hotelu, tentokrát Michal získal cenu nejhodnotnější - Zlatý volant v kategorii "Závody automobilů na okruzích". V bodování motoristických novinářů obdržel 190 bodů a skončil tak s náskokem 11-ti bodů před druhým Adamem Lackem (Buggyra) a svým týmovým kolegou Petrem Fulínem (103b), který skončil s bronzovým volantem na třetím místě. Čtvrté místo se 71 body obsadil druhý jezdec týmu Buggyra David Vršecký a TOP 5 českých okruhových jezdců v letošním roce uzavřel jezdec týmu Reiter Engineering Tomáš Enge (64b).

"Výsledky v letošním roce nemohly být lepší. Znovu bych chtěl poděkovat celému týmu Křenek Motorsport i všem těm, kteří se na skvělém průběhu letošní sezóny podíleli……" řekl po předání Zlatých volantů za rok 2015 Michal Matějovský. Slavnostním večerem provázela diváky moderátorská dvojice Barbora Černošková a Petr Dufek, ředitel pořádající agentury Sport-Press. Záznam večera, ve kterém účinkovala skupina moderního tance Crash Dance a zpěvačka Eliška Ochmanová, odvysílá také Česká televize a to na programu ČT 4 Sport, v sobotu 12. prosince 2015, po 20 hodině.

Příští závody