Předvánoční setkání v Hotelu VEBA Broumov

- 11. 12. 2015, Broumov -
Během společného setkání v Hotelu Veba byla vydražena Matějovského závodní kombinéza a výtěžek bude věnován Matěřským školkám Broumov

V Hotelu VEBA v Broumově, na půdě jednoho z hlavních partnerů Michala Matějovského - společnosti VEBA a.s. Broumov, se v pátek 11. prosince 2015 uskutečnilo milé předvánoční setkání, při kterém se zavzpomínalo na letošní Michalovu úspěšnou motoristickou sezónu. A nejen to, vydražena byla i kombinéza Michala Matějovského, ve které absolvoval letošní vítězné tažení napříč Evropou v závodech FIA ETCC 2015 a ve které získal titul mistra Evropy. Novým majitelem závodní kombinézy se stal finanční ředitel společnosti VEBA a.s. Broumov Ing. Miloslav Geisler a šek na 40.000,- Kč převzal starosta města Broumov Ing. Jaroslav Bitnar. Dražbou získaná částka bude věnována Mateřským školkám Broumov. Později byl zástupci společnosti VEBA a.s. Broumov také pokřtěn nový kalendář týmu pro rok 2016, kmotry při křtu byli generální ředitel společnosti VEBA a.s. Broumov Ing. Josef Novák a dále Michal Matějovský a Ing. Josef Křenek. Přítomní shlédli nejen film o průběhu sezóny FIA ETCC 2015, ale i hudební vystoupení mladého nadějného kytaristy Michala Horáka. Všichni přítomní měli pak možnost v klidu si popovídat o uplynulém období na závodních okruzích, ale i o plánech do budoucna.

"Jsem velmi rád, že jsem mohl osobně poděkovat představitelům společnosti jednoho z našich největších partnerů, který má určitě velký podíl na úspěšném průběhu letošní sezóny. Bylo to velmi milé setkání a doufám, že letošní rok byl pro naši spolupráci přínosný a že dosažené výsledky prezentovaly značku VEBA v Evropě úspěšně," řekl na setkání Michal Matějovský. Přítomné také pozdravil manažer týmu Křenek Motorsport, Ing. Josef Křenek, který po tři předcházející sezóny připravoval pro Michala závodní vůz BMW 320si a měl obrovský podíl na konečném úspěchu Michala Matějovského v letošním roce, kdy se Michalovi podařilo po úvodním 5. místě v Evropě v roce 2013 získat titul evropského vicemistra v roce 2014 a v letošním roce pak dobýt všechny pomyslné vrcholy jak v Evropě, tak i v České republice, kde získal vedle mistrovských ocenění Autoklubu ČR také jedno z nejvyšších motoristických ocenění - "Zlatou sponu AČR" a později také absolutní ocenění motoristických novinářů - "Zlatý volant 2015", v kategorii závody automobilů na okruzích.

Za společnost VEBA a. s. Broumov Michalovi poté poděkovala obchodní ředitelka společnosti Ing. Miluše Housková, která ve svém projevu připomněla dlouholetou úspěšnou spolupráci se Stanislavem i Michalem Matějovským na poli motorsportu. Nejprve zmínila období, kdy v závodech do vrchu a později s tahači na okruzích získal otec Michala, Stanislav Matějovský v roce 2001 titul mistra Evropy Potom poděkovala za úspěšnou prezentaci značky VEBA Michalovi Matějovskému, kterému se podobného úspěchu podařilo dosáhnout v letošním roce. Nakonec předala Michalovi malý věcný dar v podobě luxusní kazety s ložním prádlem VEBA s motivem Michalova letošního vítězného vozu BMW 320si a Michal Matějovský zase na oplátku obdaroval všechny členy vedení společnosti "zlatým trikotem" evropského šampiona FIA ETCC 2015.

Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově Ze společenského setkání v Hotelu VEBA v Broumově

Příští závody